Διαγράμματα

printer paper

Το χαρτί εκτύπωσης είναι απαραίτητο για τους ελέγχους καθ 'οδόν και για τις καθημερινές αναφορές από τον οδηγό. Σύμφωνα με το νόμο, το χαρτί εκτύπωσης του ταχογράφου πρέπει να τοποθετηθεί στο ταχογράφου ανά πάσα στιγμή. Σας συνιστούμε να έχετε επαρκή ρολά αντικατάστασης στο όχημα σας, σε περίπτωση που χρειαστεί να δημιουργήσετε εκτύπωση κατά την διάρκεια ενός ελέγχου.

Το γνήσιο χαρτί εκτύπωσης VDO έχει ειδικά σχεδιαστεί για χρήση σε οχήματα. Η ειδική επίστρωση εγγυάται εξαιρετική αναγνωσιμότητα και η συνέπεια, ακόμη και όταν υπάρχουν σημαντικές διακυμάνσεις της θερμοκρασίας. Είναι διαθέσιμο στα εξουσιοδοτημένα συνεργεία της VDO και μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί στο ψηφιακό ταχογράφο των άλλων κατασκευαστών.

Σας προτείνουμε να χρησιμοποιείτε μόνο το γνήσιο χαρτί εκτυπωτή VDO. Με αυτόν τον τρόπο εξασφαλίζεται την σωστή λειτουργία του ταχογράφου σας.

Κάθε ένα ρολό έχει μήκος 8 μέτρα και είναι ξεχωριστά συσκευασμένο σε φύλλο προστατευμένο από το φως και την υγρασία.
Το χαρτί εκτυπωτή μας έχει τελείωμα, χωρίς κόλλα και πυρήνα. Έτσι εξασφαλίζουμε ότι δεν θα υπάρχουν εμπλοκές του χαρτιού.
Οι εκτυπώσεις που έχουν τυπωθεί σε χαρτί ποιότητας μας θα παραμένουν ευανάγνωστες για πάνω από 3 χρόνια, όταν αποθηκεύονται κατάλληλα.

Ειδική προσφορά σε περίπτωση αγοράς 1 κούτας (20 τεμάχια).

Παρακαλούμε επικοινωνήστε στο τηλ 210-3454437 για περισσότερες πληροφορίες.

 

Γνήσια διαγράμματα αναλογικού ταχογράφου VDO

 

diagram charts

Μπορείτε να προμηθευτείτε από την εταιρεία μας όλη την γκάμα αναλογικών διαγραμμάτων VDO.

 

diagram charts

 

Διαγράμματα 125-24 EC4K

diagram charts

 

Διαγράμματα 100-24 EC4K

diagram charts

 

Διαγράμματα 140-24 EC4K

diagram charts

 

Διαγράμματα 180-24 EC4K